MARMARIS LELYSTAD

MARMARIS LELYSTAD Snel en warm bij u bezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 727 beoordelingen
12 jul 2019 om 21:29 Normaal gesproken ben ik erg blij met Marmaris, maar vandaag was alles minder. In mijn kapsalon zat bijna geen vlees en groente. Heel minimaal. En het kleine beetje vlees wat erin zat was meer vet.
12 jul 2019 om 11:59 Via de tracker zag ik dat het heel lang ging duren, dus ik wilde het toch ophalen. Toen ik daarover belde, zei ze al bezig te zijn met mijn bestelling en ik had het heel snel daarna in huis. Het was ook nog eens heerlijk! Top!
7 jul 2019 om 22:07 1 uur en 40 minuten gewacht... dan heb je er al geen zin meer in.
7 jul 2019 om 21:06 100 minuten gewacht, dan mag de kapsalon nog zo lekker zijn maar een volgende keer toch maar ergens anders halen. En aan de overige beoordelingen te zien gebeurd dit vrij regelmatig.
7 jul 2019 om 20:10 Een uur later gezorgd beetje jammer
28 jun 2019 om 22:53 Helaas duurde het veel te lang voor het bezorgd werd. 17:50 besteld en 19:30 werd het pas bezorgd. Tussen door contact gehad. Enigste wat je te horen krijgt sorry onze excuses maat het was heel druk. Eerste en laatste keer dat wij hier besteld hebben.
20 jun 2019 om 20:04 Duurde erg lang, maar eten was lekker en warm.
17 jun 2019 om 6:29 Wat later dan gepland. turkse pizza had keiharde randen en de patat met saus lag ondersteboven in de tas.
16 jun 2019 om 23:20 duurde lang neef
16 jun 2019 om 21:32 Lekker en goed warm! Toppie
14 jun 2019 om 19:58 90 min meer kan ik niet kiezen bijna 2 uur gewacht waanzin voor een kapsalon. Kan hij wel lekker zijn maar zolang ga ik echt niet meer op eten wachten. Echt slecht
10 jun 2019 om 21:09 Bij de bestelling hadden ze al aangegeven dat het een uur zou duren maar ze kwamen toch wat eerder. Uiteindelijk 45min gewacht. Het eten was precies wat we hadden besteld . Het eten was lekker en warm. Super!!!